Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Zaštita privatnosti korisnika

U ime ”SR sa TRG Zlatara Ormai” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Reklamacija

Kupac ima pravo da odustane od kupovine u roku od 14 dana ukoliko je kupovina obavljena na daljinu, van prostorija maloprodajnih objekata, pod uslovom da je isporučena roba sa stanja i da nije korišćena/nošena i/ili oštećena.

Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori Kupcu na izjavljenu reklamaciju. Odgovor Prodavca na reklamaciju Kupca mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije.

Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana. Prodavac je dužan da postupi u skladu sa odlukom, predlogom i rokom za rešavanje reklamacije, ukoliko je dobio prethodnu saglasnost Kupca. Ukoliko Prodavac iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da udovolji zahtevu Kupca u roku koji je dogovoren, dužan je da o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavesti Kupca i navede rok u kome će je rešiti.

Isporuka

Porudžbine šaljemo kurirskom službom Daily Express i na Vašu adresu stižu u roku od najkasnije 3 dana od primanja porudžbine, ukoliko željeni artikal posedujemo na lageru. Ukoliko artikal ne posedujemo, vreme čekanja zavisi od trenutnog stanja u proizvodnji. Kurirska služba će Vas kontaktirati pre isporuke, pa Vas molimo da dostavite validne kontakt telefone kako bi porudžbina bila isporučena. Dostava je besplatna za porudžbine preko 4.000 (četirihiljade) dinara.

Plaćanje

Nakon što odaberete svoj nakit i navedete informacije o isporuci, videćete upit za detalje o plaćanju, kao što su podaci o Vašoj kreditnoj kartici i svim promotivnim kodovima ili poklon karticama koje možda imate. Unošenjem vaših podataka o plaćanju i slanjem porudžbine, ovlašćujete nas i naše treće strane za obradu plaćanja da naplatimo iznos porudžbine na način koji ste odabrali (platnom karticom ili gotovinom).

Sertifikat

Sertifikat opisuje vrstu i finoću plemenitog metala kao i specifikacije dragog kamenja. U sertifikatu ćete naći podatke o finoći zlata ili srebra, tačnu gramažu nakita i datum kupovine. Ukoliko kupite nakit sa dragim kamenjem dobićete i specifikacije kamenja u kojem su navedene: vrsta kamena, težina (u ct), čistoća i boja.

Promena cene

Podaci, uključujući cene, mogu biti netačno prikazani na našem sajtu zbog sistemskih ili štamparskih grešaka. Iako se trudimo da izbegnemo ove greške, one se mogu pojaviti. Zadržavamo pravo da ispravimo sve greške kada se dogode i ne poštujemo netačne ili pogrešne cene. Ako je navedena cena proizvoda niža od stvarne cene, kontakrtiraćemo Vas za uputstva pre slanja proizvoda ili ćemo otkazati porudžbinu i obavestiti Vas o takvom otkazivanju. Naše cene su, takođe, podložne promeni bez prethodne najave. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje ovo može izazvati.

Politika vraćanja, odustajanja

Kupac nema pravo da odustane od ugovora kada se roba proizvodi/uvozi prema posebnim zahtevima potrošača, shodno članu 37 zakona o zaštiti potrošača (“Sl. glasnik RS”, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon).