O nama

zlatara ormai logo

Predanost i kreativnost
je ono čemu težimo

Stečeno znanje od 1938. godine ​

Zlatara Ormai ima tradiciju dugu 84 godine, a naši juveliri bogato iskustvo stečeno godinama rada. Već četvrta generacija zlatara izrađuje nakit sa dušom. U vlastitoj radionici u Zrenjaninu nakit pravimo i ručno i mašinski. Po vašoj želji izrađujemo prstenje, burme, ogrlice, narukvice i priveske. Naši juveliri će, takođe, popraviti Vaš ošetećeni zlatni i srebrni nakit.

Stečeno znanje od 1938. godine ​

"Predanost i kreativnost
je ono čemu težimo"

Zašto baš mi?

Preciznost i iskustvo stečeno kroz 3 generacije

Srce našeg posla je izrada lepog, kvalitetnog i unikatnog nakita koji ćete Vi ili Vaši najmiliji ceniti ceo život.

Zlatara Ormai je porodična firma sa višedecenijskim iskustvom, integritetom i velikom vrednošću. Naš cilj je da kreiramo nakit koji izražava Vašu ličnost, ko ste i šta volite. Kada kupujete nakit, satove ili drago kamenje želite da sarađujete sa nekim, kome možete da verujete.

Hajde da vašoj dragoj osobi učinimo trenutak nezaboravnim

Svaki komad nakita krije predivnu priču koja nas emotivno spaja sa dragim osobama ili važnim trenucima. To može biti narukvica koju ste dobili za rođenje, blister za krštenje, dijamantska ogrlica za punoletstvo, prsten kome ste rekli najvažnije DA u životu, minđuše koje ste sebi kupili od prve plate, komplet koji ste nosili na venčanju…Svaki pogled na njega će Vas vratiti na tu osobu i tu priliku. Zlatara Ormai 1938. već 84 godina slavi sa Vama najlepše trenutke u životu. Tu smo da Vam svojim nakitom pomognemo da ih učinite večnim i nezaboravnim.

Pronađite nas i na društvenim mrežama